Join the Official Discord Server for the opportunity to parttake in events, giveaways and more!

Foxcraft Forums

DebleuTL
DebleuTL
Ik had de gewone sorters van youtube genomen, maar die werken niet.

Na wat testen heb ik gemerkt dat het wel werkt als je in de onderste de eerste een volledige stack van het te sorteren item steekt en de rest gewoon bijv. 4 sticks.
DebleuTL
DebleuTL
In de Bovendste heb ik de laatste 4 opgevult met 19 items ofzo, en de eerste wordt dan opgevuld met het item.

Maar die hoppers werken enkel op bepaalde plaatsen dus je moet wat puzzelen, en bepaalde sorteerders aten plots andere items door na een aantal uur, dus moet je af en toe nakijken of alles nog goed zit.
DebleuTL
DebleuTL
En dat met "de stuff wil niet door die sorter hopper" is wat ik bedoel dat het enkel op bepaalde plaatsen lukt. je moet eerst de bovendste rij van hoppers maken, en dan telkens 1 tje er onder plaatsen en kijken of de items daar erin gaan. Op veel plaatsen wien de items niet eerst in de hopper eronder gaan, maar gaan ze gewoon rechtdoor
B
bafxx
ze gaan wel naar beneden in die hopper die boven de redstone torch staat, maar daar willen ze niet uit...
DebleuTL
DebleuTL
hetgene dat ik had opgemerkt, is dat in de filmpjes een hopper geen items opneemt als het met een redstone wordt aangestuurd, maar op de server is het juist het geval dat ze wel dingen opnemen, maar geen items eruit laten als ze gepowered zijn...
DebleuTL
DebleuTL
als de bovendste hopper minder dan 21 (ofzoiets, je moet wat puzzelen) items heeft, dan gaat de comparator ertegen uit, en zal de redstone torch vanonder aangaan (waardoor er uit de onderste hopper niets wordt gelaten), als er meer items inzitten gaat de comparator weer aan, de redstone torch uit zodat het teveel aan items eruit worden gelaten tot er weer minder dan 21 in de bovendste zitten.
DebleuTL
DebleuTL
dus je moet ervoor zorgen dat in het eerste vakje van de onderste hopper een volle stack van het gewendste item zit, en dat de andere 4 vakjes zijn opgevuld met ongebruikte items. Zo zal er niets bij in de onderste hopper kunnen zolang er minder dan 21 items in de bovendste hopper zitten.
B
bafxx
ja, het is gelukt, hij werkt!! bedankt!!
DebleuTL
DebleuTL
Veel plezier ermee :D